Wauw, wat een bijzondere ervaring de afgelopen twee dagen. Ik mocht, met een deel van mijn kudde, als herder uit de tijd van Jezus, rondlopen in Museumpark Oriëntalis. Het park is nu op zijn mooist, met overal lichtjes, lampen, vuur enzovoort.

De reacties van de bezoekers zijn hartverwarmend. Ze maken graag een praatje en vertellen me hoe leuk ze het vinden om de kudde te zien. Veel mensen herkennen me ook omdat ze me eerder aan het werk hebben gezien in het vennengebied of in een van de stadsparken waar ik loop.

20151212_165533

Vandaag bevonden zich ook mijn ouders, mijn vrouw en mijn kinderen onder de bezoekers. Zij kwamen kijken en ook zij hebben genoten.

Er is veel te zien in het park. Een grote kerststallen tentoonstelling, een yurt, er is muziek, er komen beroemde sprekers enzovoort. Neem maar eens een kijkje op www.feestvanlicht.nl

20151212_162035