Door middel van crowdfunding is het tegenwoordig voor een startende onderneming zoals Bos & Schaap, mogelijk om een startkapitaal te verwerven. Zo heb ik als ondernemer direct contact met mijn investeerders, zonder tussenkomst van een bank. Bos & Schaap vraagt om een investering in geld en biedt de investeerder een tegenprestatie. In deze situatie krijg jij als inversteerder het geïnvesteerde bedrag op verschillende manieren terug, afhankelijk van wat je wil investeren. Concreet betekent dit het volgende:

Investeer je in een schaap:

Je betaalt Bos & Schaap 100 euro of een meervoud hiervan. Dan koopt Bos & Schaap hier één of meerdere schapen voor. Je kunt het schaap komen bezoeken tijdens georganiseerde ontmoetingsdagen op de hei. Dit wordt via de nieuwsbrief gecommuniceerd. Je ontvangt het boek "Een dagje naar de herder" thuis (t.w.v 15 euro). Tevens krijg je waardebon voor een wandeling met de herder (t.w.v. 50 euro). Je wordt daarnaast uitgenodigd voor de lammetjesdag, die op stal gevierd zal worden. Bij interesse kun je in juni 2016 ook een schapenvacht komen uitzoeken (t.w.v. 20 euro).  

Investeer je in een lam:

Je betaalt Bos & Schaap 25 euro of een meervoud hiervan. In februari 2016 zullen de lammetjes geboren worden. Je mag een van deze lammetjes een naam geven en het op lammetjesdag komen bewonderen. 

Het verwachte aantal lammetjes dat geboren gaat worden in februari, is nu geadopteerd! Geweldig!

Help je mee? Koop je eigen schaap

[products ids= "3620"]